30.09.2021

Hvordan retter man skæve tænder? Her er vores bedste løsninger

Læs mere

Usynlige skinner til voksne: Fordele og ulemper, når du er 30+

Selvom vi har en tendens til at forbinde tandbøjler med barndommen og vores teenageår, er de også meget populære blandt voksne.
Læs mere

7 ting du skal vide, inden du får usynlige skinner

Der hersker ingen tvivl om, at clear aligners er en attraktiv mulighed for personer, der gerne vil rette deres skæve tænder. Men hvordan ved du, om det er den rigtige løsning for dig? Her er nogle ting, du overveje.
Læs mere

Hvad er Clear Aligners - også kendt som "usynlig bøjle"?

Clear aligners er specialudviklede skinner af gennemsigtig plastik, der forsigtigt justerer dine tænder, så du får et sundt og smukt smil med lige tænder.
Læs mere
20.10.2023

Hvorfor er det vigtigt at få rettet tænderne, og hvilke tandproblemer kan ubehandlede tænder føre til?

I dag er tandretning ikke blot forbeholdt børn og unge. Ganen og gummerne er forholdsvis plastiske, hvilket betyder, at tænderne faktisk flytter sig hele livet igennem. Oplever du således som voksen, at dine før så flotte og regelmæssige tænder er begyndt at blive skæve, behøver du ikke at fortvivle. De kan nemlig sagtens rettes ind […]
10.10.2023

Tandregulering Brønshøj - lad din lokale bøjletandlæge hjælpe dig til et smukt smil

Kan du huske hvornår du sidst smilede til dig selv i spejlet? Kan du se dit perfekte og ungdommelige smil for dig, når du tænker tilbage? Måske er det på tide at tage kontakt til en tandlæge, der kan hjælpe dig med at få dit flotte, regelmæssige tandsæt igen. Det behøver hverken at være dyrt, […]
20.09.2023

Hvornår er tandregulering nødvendigt?

Mange af os har i barndommen eller de tidlige teenagerår stiftet bekendtskab med tandretning i den ene eller den anden form. Fra de klassiske ”togskinner” – altså fast monterede tandbøjler i metal – over elastikker og ganebøjler til nakketræk og hjelm, findes metoder til tandretning i rigtig mange forskellige udformninger.
10.09.2023

Tandregulering Amager - find den bedste bøjletandlæge nær dig

At have et smukt og levende smil er noget af det mest tiltalende og charmerende, man kan besidde. Når du griner eller smiler, er det dine tænder, der er stjernen i showet. Derfor er du sikkert ked af, at dine tænder med tiden er gået hen og blevet skæve. Men det kan der til alt held gøres noget ved – du kan nemlig også som voksen få glæde af tandregulering.
22.08.2023

Tandregulering Kolding - flotte og funktionelle tænder med usynlig tandbøjle

Har du nogensinde forestillet dig, hvordan dit perfekte smil ville se ud? Med moderne tandregulering er det drømmesmil, du har forestillet dig, inden for rækkevidde. 
19.08.2023

Tandregulering til voksne: Typer og udfordringer

Det er aldrig for sent at få det smil, du altid har ønsket dig – heller ikke selv om dine tænder er gået hen og blevet lidt skæve med årene. Tænder kan nemlig rettes hele livet igennem. Og med de nye former for tandregulering er det nemmere end nogen sinde før at få rettet tænder.
06.07.2023

Tandregulering Vordingborg - smukke tænder med professionel hjælp

Er du træt af dit skæve smil? Så kan tandregulering være løsningen for dig. Tandregulering er en effektiv metode til at rette dine tænder og give dig det selvsikre og strålende smil, du altid har drømt om.
04.07.2023

Usynlig bøjle vs. traditionel bøjle: Hvad er forskellen?

Er dine tænder gået hen og blevet lidt skæve i årenes løb, og drømmer du om at genskabe din ungdoms flotte, regelmæssige smil? Så er der godt nyt til dig. Det, at dine tænder er skæve, skyldes nemlig at de flytter sig hele livet igennem. Og det betyder samtidig, at de sagtens kan rettes på plads – også selv om du ikke længere er barn. Læs med her, og få inspiration til tandretning!
08.06.2023

Tandregulering Helsingør - flotte tænder med usynlige bøjler

Kigger du dig ofte i spejlet og ønsker, at dit smil var lige så perfekt som da du var yngre – eller drømmer du om et smukt og regelmæssigt smil som det modellerne har? Så kan du med fordel overveje tandregulering.
03.06.2023

Hvordan opretholder man den bedste tandpleje, mens man bærer tandregulering?

Går du og drømmer om at få rettet dine tænder, så du kan genvinde ungdommens smukke strålende smil? Så har du sikkert gjort dig mange overvejelser omkring den periode, hvor tandretningen skal foregå.
08.05.2023

Tandregulering Hillerød - få hjælp til retning af tænder i Nordsjælland

Der er intet som et skinnende, perfekt smil til at styrke din selvtillid. Tænk at kunne grine højt, tale frit og være dig selv uden bekymringer om, hvordan dine tænder ser ud.
03.05.2023

Hvordan fungerer en tandretning?

Er du ked af, at dine før så flotte og regelmæssige tænder er gået hen og blevet skæve – og føler du, at dette går ud over din livskvalitet? Så kan du med stor fordel læse med i det følgende. Her kan du nemlig blive meget klogere på tandretning for voksne.
15.04.2023

Få en tandregulering i Aalborg ved en tandlæge, du er tryg ved!

Er du på jagt efter den helt rigtige tandlæge i Aalborg til at foretage en tandregulering? Så tag et kig på All About Smiles’ netværk af dygtige tandlæger i Aalborg og omegn. Vi har samlet de bedste af slagsen, så du nemt kan håndplukke den tandlæge, du ønsker at gå hos.
13.04.2023

Tandregulering – priser: Hvad koster det at få rettet tænder som voksen?

Er du på jagt efter den helt rigtige tandlæge i Aalborg til at foretage en tandregulering? Så tag et kig på All About Smiles’ netværk af dygtige tandlæger i Aalborg og omegn. Vi har samlet de bedste af slagsen, så du nemt kan håndplukke den tandlæge, du ønsker at gå hos.
20.03.2023

Tandregulering i Århus – få smilet tilbage i Smilets By

Har du brug for at få rettet dine tænder, så du kan vise omverdenen det smil, du går og gemmer væk? I Århus er der flere muligheder for at få en professionel tandregulering, så dine skæve tænder bliver rettet, og du får færre gener.
17.03.2023

Tandretning uden bøjle – er det en mulighed?

Er du generet af dit overbid eller træt af at prøve at smile uden at vise dine skæve tænder? Men samtidig finder du ikke tanken om at skulle gå med bøjle særligt tiltalende?
16.02.2023

Et godt smil styrker dit selvværd, sociale liv og helbred

“Smil til verden, så smiler verden til dig”. Sådan lyder et gammelt ordsprog, og forskellige undersøgelser viser, at ordsproget holder. Mennesker, der smiler, opnår en række fordele på mange forskellige parametre. Det gælder både i sociale kredse, humøret og helbredet, samt selvtilliden og selvværdet.
13.02.2023

Få en professionel behandling og tandregulering i Vejle og smil til verden igen

Går du rundt med skæve tænder eller et stort mellemrum mellem fortænderne, som du har svært ved at finde charmerende? Så få gjort noget ved det og få smilet tilbage ved at bestille tid til en tandregulering i Vejle.
06.02.2023

Kan man rette mellemrum mellem tænderne hos voksne?

Det kan være en charmerende del af dit ydre, hvis du har et mellemrum mellem tænderne, der er meget synligt. Men hvis du er typen, der synes, det er mere generende end kært, kan det være en god grund til at få gjort noget ved mellemrummet.
19.01.2023

Tandregulering for voksne: Få hjælp til at finde den bedste løsning

Er du ikke tilpas med, hvordan dine tænder ser ud? Selvom du for længst har passeret den alder, hvor du går til skoletandlæge, kan du stadig få gjort noget ved dit overbid, underbid eller skæve tænder, uden at det koster dig en formue.
04.01.2023

Du kan erobre dit smil tilbage med en tandregulering i Hvidovre

Ønsker du at få rettet dine tænder, så de ikke længere er skæve? Som voksen kan det føles akavet at skulle gå med bøjle eller togskinner, men det behøver slet ikke være synligt for omverdenen, at du er i gang med en tandregulering.
19.12.2022

Tandregulering i Odense? Få rettet de skæve tænder midt på Fyn

Er du ved at tage valget om at få rettet dine skæve tænder, og bor du på Fyn eller tæt på? Så kan en tandregulering i Odense være noget for dig. Hos All About Smiles har vi et rigtig godt samarbejde med tandlæger i hele landet, der anvender den metode til tandregulering, som vi finder mest behagelig og effektiv – og det gælder naturligvis også i Odense.
05.12.2022

Kan man få rettet skæve tænder som voksen?

Er du træt af at gå rundt med skæve tænder, men har du ikke mod på at gå med bøjle for at få dem rettet? Det lyder måske heller ikke så charmerende at have bøjle på tænderne som voksen, men hvad nu hvis vi fortæller dig, at du kan få rettet dine tænder med nærmest usynlige skinner?
24.11.2022

Kosmetisk tandretning – få rettet tænderne med en usynlig skinne

Mange af os – både kvinder og mænd – føler os utilpasse, når vi smiler til os selv i spejlet. De skæve tænder stritter, mellemrummet mellem fortænderne ligner et krater eller måske er det overbiddet, der generer dig? Det er sjældent et problem, der er så stort, at andre bemærker det, men det gør du selv – og det er grund nok til at gøre noget ved det.
23.11.2022

Tandregulering København – find den rette tandlæge i hovedstaden

Vi har samlet en række af de dygtigste eksperter på området, nemlig tandlæger, som har mange års erfaring med tandregulering, og som anvender den effektive og diskrete metode, ClearCorrect står bag: Clear aligners. En usynlig bøjle som hjælper dig med at få præcis det smil, du drømmer om.
14.12.2021

Hvad er diastema (mellemrum mellem tænderne)? Årsager, bivirkninger og behandling

Diastema er en almindelig malocclusion og refererer til et mellemrum mellem to tænder. Mellemrummet er så almindeligt forekommende, at tandlæger regner det for at være et typisk udviklingsfænomen hos børn. Men hvad skyldes diastema? Er der bivirkninger? Og hvordan kan det behandles?
14.12.2021

Hvad er underbid? Årsager, helbredsproblemer og behandlingsmuligheder

Det anslås, at mellem 5-10% af mennesker har et underbid. Tilstanden er i mange tilfælde ikke mærkbar, da undertænderne kun hviler en anelse foran de øverste tænder. I mere alvorlige tilfælde er tilstanden meget mærkbar og kan føre til en lang række helbredskomplikationer, hvis den ikke behandles.
14.12.2021

Hvad er åbent bid? Årsager, sundhedsmæssige bekymringer og behandlingsmuligheder

Afhængigt af hvilket land, påvirker åben bid mellem 1,5 % og 11 % af befolkningen, hvilket gør det til en relativt almindelig form for malocclusion. Når en person har et åbent bid, rører deres over- og undertænder ikke hinanden, når munden er lukket – biddet forbliver 'åbent' enten bagved eller foran.
14.12.2021

Forskellige former for tandstillingsfejl af tænder (og hvordan man løser dem)

Tandstillingsfejl kommer i mange forskellige former og påvirker så meget som 75 % af verdens befolkning. Og selvom problemer som skæve tænder og overbid kan få folk til at føle sig usikre på deres udseende, byder de også på mange sundhedsmæssige bekymringer.
07.12.2021

Hvad er overbid? Årsager, bivirkninger og behandling

For at et bid kan anses som ‘normalt’, er det nødvendigt at have en smule overbid, hvilket de fleste mennesker også har. Forskning har vist, at et almindeligt overbid er cirka 2,9mm dybt og omkring 8% af befolkningen har et alvorligt overbid der overstiger 6mm.
12.11.2021

Hvad er selvjusterende tandbøjler? Pris, fordele og ulemper.

Med så mange forskellige slags tandbøjler tilgængelige i disse dage, kan det være svært at vide, hvilken der er bedst for dig. Selvjusterende tandbøjler er en rimelig populær mulighed for folk, som ønsker at opnå mere lige tænder, og de er en mere avanceret type af traditionelle metalbøjler.
10.11.2021

Hvad er keramiske tandbøjler? Pris, fordele og ulemper.

I disse dage er der mange alternativer til traditionelle metalbøjler, og keramiske bøjler er blot en af ​​dem. De er mest velkendt for deres gennemsigtige eller tandfarvede udseende, og dette er hvad der gør dem til et diskret alternativ og en attraktiv løsning for dem, som ønsker at rette deres tænder, uden et iøjnefaldende metal-look.
08.11.2021

4 alternativer til den traditionelle metalbøjle: Hvad bør du vide

Nogle af alternativerne gør det muligt for dig at fjerne din bøjle, mens du spiser, mens andre simpelthen er skjult, når du smiler. Det betyder, at der er en løsning, der passer til de fleste krav, budgetter og ortodontiske problemer.
05.11.2021

Top 6 fordele ved Clear Aligners vs bøjler

Hvilke fordele er det nøjagtigt, der gør, at clear aligners er i så høj kurs? Og har clear aligners overhalet den traditionelle metalbøjle, når det kommer til effektiv behandling?
05.11.2021

Hvor meget koster Clear Aligners? Og er de dét værd

Du vil gerne have rettet dine tænder, så du kan få dit drømmesmil. Derfor opvejer du både fordele og ulemper ved metalbøjler og clear aligners. Men hvad er hovedforskellene, der netop gør den ene behandling mere attraktiv for dig? Hvor meget koster clear aligners? Og er behandlingen dine penge værd?
03.11.2021

Hvad er indvendige bøjler? Pris, fordele og ulemper

Bøjler er ofte den mest foretrukne tandreguleringsmetode for dem, der ønsker at få rettet deres tænder. Men med så mange forskellige slags bøjler at vælge imellem, kan det være svært at vide, hvilken der er bedst for dig.
29.10.2021

Hvordan skal jeg rense mine gennemsigtige skinner? 4 nemme måder

Når det kommer til tandhygiejne, er renlighed nøglen! Og det er ikke anderledes, når du har usynlig tandbøjle på. Men præcis hvordan skal du rense dine gennemsigtige skinner, hvor ofte skal du gøre det, og hvorfor er det så vigtigt?
28.10.2021

Hvad er tandbøjler?

Tandbøjler er tandregulerende anordninger, der korrigerer problemer med tænderne, såsom trængsel, skæve tænder eller mellemrum imellem tænderne. De virker ved at lægge et blidt pres på tænderne, som får tænder, knogler og muskler i munden til at flytte i en ny position over tid. Efter forløbet med tandregulerende behandling vil brugeren stå tilbage med ligere […]
27.10.2021

4 grunde til, at tandretning med usynlige skinner måske ikke er noget for dig

Usynlig tandregulering har gennemgået en dramatisk stigning i popularitet de seneste år, og det er ikke svært at se hvorfor. Skinnerne, der anvendes til tandretningen, er praktisk talt usynlige for det blotte øje, aftagelige og nemmere at rengøre end traditionelle bøjler. Men denne løsning er ikke egnet til alle. Så hvordan ved du, om usynlig tandregulering er det rette (eller forkerte) valg for dig?
21.10.2021

Leder du efter et alternativ til Invisalign behandling? Vi hjælper dig her

Hvis du har undersøgt mulighederne for at rette tænder, har du sikkert hørt om Invisalign. Behandlingen er et populært valg for dem, der søger tandregulerende behandling. Selvom Invisalign er et populært navn, som alle kender, er der en række godkendte alternativer, som du måske vil overveje.
20.10.2021

Hvordan virker ClearCorrect? Og hvorfor valgte vi det?

Da den er både næsten usynlig og behagelig sammenlignet med den traditionelle metalbøjle, er den en af de mest effektive og diskrete former for tandregulering tilgængelig.
11.10.2021

Togskinner - også kendt som fastsiddende bøjle

Togskinner er en type bøjle der sidder fast på dine tænder. Det er oftest børn og unge i folkeskolen tandplejen der vil få denne type bøjle på men anvendes også til voksne.
11.10.2021

Hvad er en usynlig tandregulering med usynlig tandbøjle?

Usynlig tandregulering med usynlig tandbøjle er tandretning med gennemsigtige aligners - eller usynlig bøjle. De populære gennemsigtige og usynlige tandbøjler er et alternativ til de mere traditionelle togskinner.
07.10.2021

Tandbøjle – hvilken tandbøjle skal jeg vælge?

Der er et væld af muligheder på markedet når du skal vælge den tandbøjle der passer til dig, din mund og dine tænder fra populære brands som ClearCorrect, Invisalign skinner eller Inman Aligner. 
29.09.2021

Sådan bestiller du dine retainers

Du er færdig med at gå med dine usynlige skinner, og du har fået et smil med flotte rettede tænder – men det betyder ikke, at dit behandlingsforløb er slut. 
20.09.2021

Hvordan usynlige skinner kan rette dine tænder

Clear aligners er en af de mest populære former for tandretning, men hvordan er det helt nøjagtigt, de retter dine tænder? Læs med, og få svaret her!
20.09.2021

Hvordan får jeg rettet mine fortænder

Skæve fortænder kan være en killer, når det kommer til selvtillid – men vidste du, at de også kan have en negativ indflydelse på dit helbred?
20.09.2021

Hvad er retainers?

Hvad er retainers og hvordan bestiller jeg dem. Læs mere her.
Er All About Smiles for dig?
Tag testen og find ud af hvor simpelt det er at få rettet dine tænder
Er jeg egnet?

Vi skaber sundere smil for et gladere liv!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram