04.01.2023

Du kan erobre dit smil tilbage med en tandregulering i Hvidovre

Ønsker du at få rettet dine tænder, så de ikke længere er skæve? Som voksen kan det føles akavet at skulle gå med bøjle eller togskinner, men det behøver slet ikke være synligt for omverdenen, at du er i gang med en tandregulering

For mange kan det være hæmmende at have skæve tænder. Det kan være årsagen til, at man holder sig mere tilbage. Måske tænker du ikke over det, fordi du har vænnet dig til at holde munden lukket, når du griner, men hos All About Smiles ønsker vi, at alle kan være, som de er, og for nogle mangler den sidste brik: at føle sig godt tilpas med sine tænder.

Det er derfor, at vi i All About Smiles samarbejder med et væld af dygtige tandlæger rundt om i landet – også i Hvidovre. Kendetegnet for dem alle er, at de bruger den effektive og diskrete metode, som ClearCorrect står bag. 

Metoden til tandregulering kaldes for Clear Aligners og består af en bøjle, der nærmest er usynlig, idet den er lavet af et gennemsigtigt materiale. Dermed kan du få rettet dine tænder helt uden at føle dig ilde til mode ved at åbne munden og grine eller smile stort.

Find den bøjletandlæge i Hvidovre du er tryg ved

Der kan dukke rigtig mange resultater op, hvis du søger på nettet efter “bøjletandlæge Hvidovre.” Det kan ligefrem føles uoverskueligt – for hvad gør den ene bedre end den anden? Og hvem vil du komme til at føle dig tryg ved?

Her kan du bruge All About Smiles som din hjælpende hånd. Vi har nemlig været rundt i landet og sikret os, at de erfarne tandlæger, vi samarbejder med, kan levere en god service i et trygt miljø. Derudover får du den usynlige tandregulering, som vi kan stå 100 procent inde for. Det er den løsning, vi anbefaler, hvis du ikke ønsker, at andre umiddelbart skal kunne se, at du er ved at få rettet dine tænder.

Den gennemsigtige tandregulering egner sig både, hvis du har overbid eller underbid, eller hvis du for eksempel har stort mellemrum mellem tænderne. Du er velkommen til at booke en forundersøgelse, der inkluderer en 3D-scanning af dit tandsæt.

Forundersøgelsen indebærer også en plan for en eventuel fremtidig behandling, og du kan mærke efter, om det føles rigtigt for dig. Det er også her, du får et prisoverslag, så du ved, hvad du har med at gøre rent økonomisk.

Hvad er All About Smiles' rolle i forhold til tandregulering?

All About Smiles er et professionelt netværk af tandlæger, der alle bruger ClearCorrect til at sikre, at din tandregulering foregår så nemt og effektivt som muligt, uden at det nærmest kan ses af andre.

Hvad er en usynlig bøjle fra ClearCorrect?

En usynlig bøjle fra ClearCorrect kaldes for Clear Aligners og består af en gennemsigtig bøjle, som du sætter på dine tænder dagligt i en periode for at rette dine tænder.

Hvor i landet kan jeg få en tandregulering?

All About Smiles samarbejder med mange dygtige tandlæger rundt om i landet, heriblandt i Hvidovre, hvor du kan få lavet en tandregulering med en gennemsigtig bøjle.

Er All About Smiles for dig?
Få en gratis forundersøgelse ved at booke en tid her
Er jeg egnet?

Vi skaber sundere smil for et gladere liv!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram