Sådan fungerer  tandretning med All About Smiles

Tanken om at få rettet tænder kan godt gøre en nervøs, men det er slet ikke nødvendigt. Vores enkle 3-trins process guider dig gennem forløbet fra den indledende forundersøgelse til det afsluttende tjek og videre endnu.

Det er nemt at få rettet tænder

3D scanning af dine tænder

Når du har booket en tid via vores online portal, vil du blive ringet op af en af vores smil-konsulenter, som finder en tid til et 3D scan på en klinik efter eget valg. 

Tandlægen eller bøjletandlægen vil scanne dine tænder med den nyeste, digitale 3D teknologi. Det er helt smertefrit og sikrer, at vi har de nødvendige informationer for at kunne lave din helt unikke, usynlige bøjle. 

Personlig behandlingsplan

Når dit 3D scan er udført, vil tandlægen lave et tilbud på en behandlingsplan, der inkluderer en estimeret tidshorisont, så du ved, hvornår du kan forvente at have et smukt smil.

Tandlægen kan rådgive om finansierings- og betalingsmuligheder og giver masser af gode tips til, hvordan du passer på dine usynlige bøjler. 

Dine usynlige bøjler 

Når du har hentet dine usynlige bøjler hos din udvalgte tandlæge, kan du bruge dem med det samme! Du skal gå med dine usynlige bøjler 22 timer om dagen – 7 dage om ugen, og de skal kun tages ud, når du skal børste tænder, bruge tandtråd, spise eller drikke andet end vand. Du må godt tage bøjlerne ud, for at rense dem. 

Vi støtter dig gennem hele rejsen mod et smukt smil, og vi er her, når du har brug for os og svarer på alle dine spørgsmål om behandlingen. Efter dit sidste eftersyn har du smukke, lige tænder, som du kan vise frem i et stort smil. Så let er det!

Er du klar til at få et flottere smil og en lysere fremtid?

Nu hvor du ved, hvordan det hele fungerer, har du mulighed for at booke en forundersøgelse med en All About Smiles- tandlæge.
Klik her og start din rejse.
Jeg er klar!

Vi skaber sundere smil for et gladere liv!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram