Mød tandlægerne, vores lokale eksperter

Vores netværk af lokale tandlæger er blandt de bedste i branchen. Hver eneste behandler har været igennem en grundig godkendelsesproces og har både høj succesrate i forhold til behandlinger, kvalitet og patient tilfredshed. 

Mød nogle af vores tandlæger nedenfor. 

Vores tandlæger er specialister til usynlige bøjler 

Når du vælger en tandlæge eller bøjletandlæge gennem All About Smiles, er du garanteret kvalitet og gennemskuelighed. Vores tandeksperter er nøje udvalgt for deres dokumenterede evner til at udføre tandregulering med usynlig bøjle. 

Patientpleje med garanti for smil

Vi tror på, at en tandregulering går meget længere end at få lige tænder. Vores eksperter er dedikerede til at få dig til at føle dig tryg, tilpas og i kontrol over hvert trin i processen. Fra den indledende forundersøgelse og hele vejen gennem behandlingen – til dit sidste sæt bøjler og videre ud i fremtiden. Vores patientpleje får dig med garanti til at smile. 

Hils på vores tandlæger

Idelis Nunez Beck

The Smile Space Brønshøj

Søren Bannebjerg

Godt Smil Aalborg

Maj-Britt Maasbull

ORIS Tandlægerne Kolding

Ole Toft-Hansen

tandlægen.dk Nordjyllands Implantatcenter

Marie Bjerregaard

Helsingør Tand og Implantatklinik

Vahid Abbasi

Lotus Dental i Terndrup

Sofie Steiness

Klinik Holmberg i Vordingborg

Dennis Baadegaard Christensen

Dentis Hillerød

Rina Ziw Jensen

tandlaegen.dk Islands Brygge i København

Hvorfor vælge en All About Smiles-tandlæge?

Dit valg

Det er en stor beslutning at vælge behandler, og derfor arbejder vi målrettet på at kunne tilbyde dig godkendte tandlæger, som du kan føle dig tryg ved. Vores netværk har et stort antal tandklinikker at vælge mellem, så du kan roligt vælge den tandlæge, der passer bedst til dig og dine behov. 
Book tid

Altid den nyeste teknologi

Siden 2006 har ClearCorrect løbende forbedret sin tandteknologi, og fremstiller nogle af markedets bedste tandbøjler. Vores netværk af ClearCorrect-registrerede tandlæger holder sig alle opdaterede på de nyeste fremskridt inden for tandteknologi, hvilket sikrer, at du får den bedste, mest effektive og innovative tandregulering, der findes på markedet.
Vores teknologi

Vil du finde en tandlæge? 

Vi har gjort det let at finde en tandlæge.
Du udfylder bare kontaktfelt og så kontakter en af vores eksperter dig med en liste over tandlæger og bøjletandlæger nær dig.
Book en tid

Vi skaber sundere smil for et gladere liv!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram