Mød tandlægerne, vores lokale eksperter

Vores netværk af lokale tandlæger er blandt de bedste i branchen. Hver eneste behandler har været igennem en grundig godkendelsesproces og har både høj succesrate i forhold til behandlinger, kvalitet og patient tilfredshed. 

Mød nogle af vores tandlæger nedenfor. 

Vores tandlæger har stor erfaring med usynlige bøjler 

Når du vælger en tandlæge eller bøjletandlæge gennem All About Smiles, er du garanteret kvalitet og gennemskuelighed. Vores tandeksperter er nøje udvalgt for deres dokumenterede evner til at udføre tandregulering med usynlig bøjle. 

Patientpleje med garanti for smil

Vi tror på, at en tandregulering går meget længere end at få lige tænder. Vores eksperter er dedikerede til at få dig til at føle dig tryg, tilpas og i kontrol over hvert trin i processen. Fra den indledende forundersøgelse og hele vejen gennem behandlingen – til dit sidste sæt bøjler og videre ud i fremtiden. Vores patientpleje får dig med garanti til at smile. 

Hils på vores tandlæger

Søren Bannebjerg

Tandlæge og Klinikejer
Aalborg

Søren Bannebjerg er en af de mest erfarne ClearCorrect-specialister i Europa og kan prale af tre prestigefyldte priser, heriblandt prisen for årets bedste behandlingsresultat. Udover sin imponerende kvalifikation som ClearCorrect-behandler, deler Søren også sin ekspertise ved at undervise andre tandlæger i denne innovative teknologi.

Vælg Søren Bannebjerg for at opnå en tandretning, der ikke blot er holdbar, men som også tydeligt forbedrer dit smil.

Marie Bjerregaard

Tandlæge
Helsingør

Marie Bjerregaard, tandlæge med en alsidig ekspertise, dedikerer sig til omhyggelig tandbehandling og er en fremtrædende ClearCorrect behandler. Hendes omfattende viden og kompetencer dækker alle aspekter af tandbehandling, og hun er kendt for sin enestående evne til at hjælpe patienter med at opnå et sundt og smukt smil.

Marie har specialiseret sig i usynlig tandregulering ved hjælp af ClearCorrect, hvilket gør hende til en efterspurgt behandler inden for dette område.

Vahid Abbasi

Tandlæge
Terndrup

Vahid Abbasi er en passioneret ClearCorrect-behandler og en fremtrædende skikkelse, hvor hans primære mål er at forvandle smil og fremme tandsundhed. Med en ekspertise inden for ClearCorrect-behandlinger har Vahid dedikeret sin karriere til at hjælpe patienter med at opnå smukke smil og en sund tandregulering.

Med vores engagerede hold og en dedikeret ClearCorrect-specialist som Vahid, kan du stole på, at du er i gode hænder, mens vi arbejder på at give dig det smil, du drømmer om.

Dennis Christensen

Tandlæge og Klinikejer
Hillerød

Hos Dentis i Hillerød er Dennis Christensen klinikejer med over 30 års erfaring. Udover Dennis finder du en kompetent tandplejer og tre hjælpsomme klinikassistenter på klinikken. Dentis tilbyder en bred vifte af tandbehandlinger, herunder specialisering i tandretning med ClearCorrect. Uanset om du søger et klassisk tandeftersyn eller professionel hjælp til at opnå det smil, du altid har drømt om, er teamet parat til at yde den bedste omsorg og ekspertise

Henrik Harmsen

Tandlæge
Slagelse

Jeppe Storm

Tandlæge
Slagelse

Mette Krussel

Tandlæge
Slagelse

Hvorfor vælge en All About Smiles-tandlæge?

Dit valg

Det er en stor beslutning at vælge behandler, og derfor arbejder vi målrettet på at kunne tilbyde dig godkendte tandlæger, som du kan føle dig tryg ved. Vores netværk har et stort antal tandklinikker at vælge mellem, så du kan roligt vælge den tandlæge, der passer bedst til dig og dine behov. 
Book tid

Altid den nyeste teknologi

Siden 2006 har ClearCorrect løbende forbedret sin tandteknologi, og fremstiller nogle af markedets bedste tandbøjler. Vores netværk af ClearCorrect-registrerede tandlæger holder sig alle opdaterede på de nyeste fremskridt inden for tandteknologi, hvilket sikrer, at du får den bedste, mest effektive og innovative tandregulering, der findes på markedet.
Vores teknologi

Vil du finde en tandlæge? 

Vi har gjort det let at finde en tandlæge.
Du udfylder bare kontaktfelt og så kontakter en af vores eksperter dig med en liste over tandlæger og bøjletandlæger nær dig.
Book en tid

Vi skaber sundere smil for et gladere liv!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram