Teknologien bag
All About Smiles

Teknologien, der gør vores usynlige bøjler så enestående gode
ClearCorrect_Logo

ClearCorrect – teknologien bag usynlige bøjler 

Når det kommer til tandregulering, er usynlige bøjler fra ClearCorrect vores førstevalg. Virksomheden blev stiftet af en gruppe læger i 2006, og har et netværk med over 12.000 tandlæger og bøjletandlæger, som alle hver dag retter skæve tænder og giver smukkere smil – i over 35 lande. 

ClearCorrect har revolutioneret tandlægebranchen med sin nytænkende teknologi, der giver de usynlige tandbøjler et ultra diskret look og samtidig er både robuste og behagelige at gå med. 

Over 400.000 mennesker har fået rettet tænder med ClearCorrect, og den tårnhøje  patienttilfredshed taler for sig selv.

Hvad gør ClearCorrect’s
usynlige tandbøjle så speciel? 

Ekstraordinær styrke

Udover at være fremstillet i et slidstærkt materiale, er de usynlige bøjler designet i en sofistikeret 3-lags struktur, som reducerer slitage og samtidig lægger vedvarende pres på tænderne for at give det bedste resultat.

ClearQuartz™- teknologi

ClearCorrect’s tysk-producerede bøjler er fremstillet med den patenterede ClearQuartz™-teknologi, som giver dem en forbedret klarhed. Det gør dem til de mest diskrete usynlige bøjler på markedet.

Enestående komfort

ClearCorrect’s usynlige skinner har et elastisk mellemlag, hvilket giver en fantastisk tandtilpasning og fleksibilitet, som gør dem utrolig behagelige at gå med.

Innovation, gjort usynlig

Takket være den patenterede ClearQuartz™-teknologi, der bruges til at fremstille ClearCorrect’s usynlige bøjler, kan man kun se materialet, når man holder dem i hånden. Bøjlerne er næsten usynlige på tænderne, og derfor har patienterne alle fordelene ved tandregulering – uden at gå på kompromis med deres udseende.

Tredjegenerations teknologi

Siden 2006 har ClearCorrect udviklet og forbedret teknologien bag deres usynlige bøjler til dagens imponerende standard. Exceptionel komfort, klarhed og holdbarhed gør nytænkningen bag tredjegenerations usynlige skinner blandt de bedste på markedet.

Minimal misfarvning

Den lave porøsitet i bøjlernes ydre lag minimerer sandsynligheden for misfarvning fra mad og drikke.

Vi skaber sundere smil for et gladere liv!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram