Ansvarsfraskrivelse:

Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du denne ansvarsfraskrivelse og accepterer at overholde de gældende vilkår og betingelser.

1. Indholdets nøjagtighed

Vi bestræber os på at levere nøjagtige og opdaterede oplysninger om de tandretningsprodukter, der er præsenteret på denne hjemmeside. Men vi kan ikke garantere, at alle oplysninger altid er korrekte, komplette eller up-to-date. Brugeren bærer ansvaret for at verificere oplysningerne ved at kontakte de respektive producenter eller tandlæger, før der træffes beslutninger baseret på oplysningerne fra denne hjemmeside.

2. Tredjepartsprodukter og -tjenester

Denne hjemmeside fungerer som en videreformidler af tandretningsprodukter for tandlæger og er ikke ansvarlig for produkternes kvalitet, effektivitet, garanti eller sikkerhed. Vi er heller ikke ansvarlige for tredjeparts tjenester, deres priser eller deres tilgængelighed. Brugere bør nøje gennemgå producenters og tandlægers vilkår og betingelser, før de beslutter sig for at købe et produkt eller en tjeneste.

3. Medicinsk rådgivning

Oplysningerne på denne hjemmeside er udelukkende til informationsformål og udgør ikke professionel medicinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Søg altid råd fra en kvalificeret sundhedsudbyder med eventuelle spørgsmål, du måtte have vedrørende en medicinsk tilstand eller behandling. Brug af denne hjemmeside og de oplysninger, der er indeholdt heri, sker på egen risiko.

4. Ansvarsbegrænsning

Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab, skade eller ansvar, der opstår som følge af brugen af denne hjemmeside eller de oplysninger, der er indeholdt heri, hvad enten det er direkte, indirekte, tilfældigt, følgeskade eller på anden måde.

5. Booking

Vær venligst opmærksom på, at enhver reservation foretaget via denne side kun vil blive betragtet som gyldig, når den er blevet bekræftet af en Smile-konsulent fra All About Smiles eller fra klinikken. Bekræftelsen af reservationen vil blive sendt til den e-mail eller det telefonnummer, patienten har oplyst, afhængigt af den kommunikationsform, All About Smiles har valgt.

6. Ændringer

Vi forbeholder os retten til at ændre, suspendere eller afbryde ethvert aspekt af hjemmesiden til enhver tid uden forudgående varsel. Vi forbeholder os også retten til at afvise eller annullere enhver reservation efter vores skøn, herunder men ikke begrænset til tilfælde, hvor der er unøjagtigheder eller fejl i de angivne oplysninger, eller i tilfælde af tekniske problemer.

Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside accepterer du de vilkår og betingelser, der er beskrevet i denne ansvarsfraskrivelse. Hvis du ikke accepterer disse vilkår, bedes du ikke anvende denne hjemmeside.


Vi skaber sundere smil for et gladere liv!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram