Smil mere med
All About Smiles

Hos All About Smiles er vi passionerede omkring at hjælpe alle med at få rettet tænder – for et sundere og lykkeligere liv og et smukkere smil.

Professionelt tandlægenetværk med dine behov i fokus

Vores netværk består udelukkende af førsteklasses specialister inden for deres fag. Ekspert tandlæger der sikrer en enestående tandreguleringer til alle – voksne som børn. Hvis du har brug for en bøjle eller blot en konsultation hos en lokal tandlæge eller bøjletandlæge, så er All About Smiles her for at hjælpe dig.

Lige fra at finde en tandlæge til din tandregulerende behandling er fuldendt, hjælper vi dig med at få et smukt, lige smil med 100% sindsro gennem hele processen.

Vores teknologi
tandlæge

Tandlæger nær dig

All About Smiles udspringer af et simpelt ønske:
"At hjælpe alle med at få adgang til de bedste lokale tandlæger. Vores unikke platform kan hjælpe dig med at få den tandregulering og finde den tandlægeklinik, der passer dig bedst."
Gå aldrig på kompromis eller vælg den første klinik, du finder. Lad os hjælpe dig hele vejen ved at give dig adgang til branchens dygtigste tandlæger på landets mest anerkendte tandlægeklinikker.
Et smukt smil med flotte lige tænder er kun ét klik væk.
Find en tandlæge

Din tand­regulering, Dit valg

Vi tilbyder tandretning, der får dig til at smile. Læs hvorfor vi bør være dit førstevalg til usynlige bøjler.
01

Erfarne tandlæger nær dig

For at få lov til at kvalificere sig til at være en del af All About Smiles har de tandlæger og tandlægeklinikker, du finder hos os, måtte bevise, at de kan holde en høj succesrate og tilfredshed hos deres patienter over en længere periode. Dette sikrer, at du altid kan stole på, at du får tilbudt den bedste behandling hos en kvalificeret tandlæge hos os.
02

Innovativ tandbehandling

Hos All About Smiles søger vi altid for, at vores tandreguleringer foregår efter nyeste forskning og de mest innovative teknologier. Vores usynlige bøjler er derfor state-of-the-art, så vi kan sikre dig et smukt smil med lige tænder – uden ubehaget ved en stor metalbøjle.
03

Vi holder dig informeret

Tandregulering kan virke overvældende – men det behøver ikke at være sådan. Til din forundersøgelse får du svar på alle dine spørgsmål og modtager al den information, du skal bruge for at træffe det rette valg for dig, så du er klar til at få et livsændrende resultat, der holder og det smukke smil, som du drømmer om.
04

Premium Care - vi tager hånd om dig

Den bedste tandregulering for dig handler ikke kun om et smukt smil med lige tænder – men også om exceptionel service og tillid. Vi støtter vores patienter igennem deres rejse mod et smukt smil. Det sikrer, at du kan føle dig sikker, tryg og altid i kontrol.

Kontakt os

Nu har du forhåbentligt lært os bedre at kende – vi glæder os til at høre om dig! Tag kontakt via formularen nedenfor for at høre mere om vores tandlægeservices og tandreguleringer.

Vi skaber sundere smil for et gladere liv!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram