19.01.2023

Tandregulering for voksne: Få hjælp til at finde den bedste løsning

Er du ikke tilpas med, hvordan dine tænder ser ud? Selvom du for længst har passeret den alder, hvor du går til skoletandlæge, kan du stadig få gjort noget ved dit overbidunderbid eller skæve tænder, uden at det koster dig en formue.

Som voksen render du med stor sandsynlighed ikke så tit ind i samtaler om tandregulering. De fleste vælger at holde usikkerheden om skæve tænder for dem selv, og årsagerne hertil kan være forskellige. For nogle er det et tabuiseret samtaleemne, fordi man er flov over sit tandsæt.

Med det kendskab i baghovedet har vi hos All About Smiles valgt at alliere os med en række dygtige tandlæger i Danmark, der tilbyder en tandregulering for voksne, som er nærmest usynlig. Det betyder, at du kan få rettet dine tænder uden, at du behøver bekymre dig om, hvorvidt dine kolleger kan se det, for det er nemlig ikke klassiske togskinner, du kommer til at gå rundt med.

Hvordan kommer jeg i gang med tandregulering som voksen?

Den gennemsigtige tandregulering kommer på plads med metoden Clear Aligners, som ClearCorrect står bag. Alle tandlægerne i All About Smiles' netværk bruger netop denne metode, da den er effektiv, og samtidig er det en kosmetisk tandretning, som er stort set usynlig.

Bøjlen er lavet af et gennemsigtigt materiale, og du kan derfor få rettet dine tænder, alt imens du fortsætter med den hverdag, du er vant til, uden at nogen stopper op og kigger undrende på dit tandsæt.

For at komme i gang med tandreguleringen kan du booke en forundersøgelse hos en af de kompetente tandlæger, der er i All About Smiles' netværk rundt om i landet. 

Selve forundersøgelsen består af en 3D-scanning. Ud fra scanningen kan tandlægen lægge en behandlingsplan, så du får alle detaljer at vide, inden du vælger, om du vil gå videre med processen. Samtidig får du et prisoverslag, så du ved, hvor meget det koster.

Hvad koster en tandregulering for voksne?

Der er flere faktorer, der spiller ind på prisen, hvilket skyldes, at hvert tandsæt er unikt, og at hver person oplever forskellig grad af gener. Derfor kan vi ikke give en pris nu og her, men overordnet set kan de fleste få rettet deres tænder for omkring 30.000 kr. for både over- og undermund. 

Alle tandlægerne i vores netværk tilbyder desuden en fleksibel afdragsordning, som du kan benytte dig af, hvis du ikke kan lægge det fulde beløb på én gang. Det er en afdragsordning, der tager hensyn til dit budget og rådighedsbeløb. Dermed er der kort udsigt til, at du kan få det store smil tilbage på læben.

Hvad koster en tandregulering for voksne?

Prisen for en tandregulering for voksne er forskellig fra person til person grundet forskellige tandsæt og grad af gener. Du kan få en forundersøgelse hos en af tandlægerne i All About Smiles' netværk, som fører til et prisoverslag.

Hvem kan benytte sig af en tandregulering med Clear Aligners?

Clear Aligners er en tandregulering, som alle tandlægerne i All About Smiles' netværk tilbyder. Metoden egner sig både til voksne og børn.

Hvor finder jeg en tandlæge, der udfører en usynlig tandretning?

I All About Smiles' netværk kan du finde dygtige og erfarne tandlæger, der bruger Clear Aligners – den usynlige bøjle – som metode til at lave tandregulering for voksne.

Er All About Smiles for dig?
Få en gratis forundersøgelse ved at booke en tid her
Er jeg egnet?

Vi skaber sundere smil for et gladere liv!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram