05.12.2022

Kan man få rettet skæve tænder som voksen?

Er du træt af at gå rundt med skæve tænder, men har du ikke mod på at gå med bøjle for at få dem rettet? Det lyder måske heller ikke så charmerende at have bøjle på tænderne som voksen, men hvad nu hvis vi fortæller dig, at du kan få rettet dine tænder med nærmest usynlige skinner?

skæve tænder

ClearCorrect er en tandbøjle, der egner sig godt til voksne. Den består af skinner, der er meget svære at se, og dermed fremstår de "usynlige" for dem, du møder, taler med og smiler til i løbet af din dag. Med ClearCorrect får du en behagelig tandbøjle, der er meget effektiv og sørger for en perfekt kosmetisk tandretning. Dermed kan du sige farvel til skæve tænder, og goddag til store smil hvor du har lyst til at flashe dit tandsæt.

Mange voksne med skæve tænder har ikke lyst til at åbne munden, når de smiler, i frygt for at komme til at vise tænderne frem, fordi de er skæve, og det, synes vi, er en skam. For der findes en løsning: den behagelige tandbøjle fra ClearCorrect sørger automatisk for en retning af dine tænder, imens du lever dit liv, som du plejer.

Hvordan kan jeg få rettet mine skæve tænder som voksen?

skæve tænder

Hvis du ikke er tilfreds med dit eget selvbillede, når du smiler til dig selv i spejlet på grund af skæve tænder, kan ClearCorrect være din hjælp. Det gælder uanset, om du bærer rundt på mellemrum mellem tænderne, som du synes er for store, eller hvis du har overbid, underbid eller åbent bid.

Med ClearCorrect får du rettet dine tænder med specialfremstillede skinner, der er gennemsigtige. Disse skinner er støbt efter dit tandaftryk, og dermed slutter de helt tæt om dine tænder. 

Hvis det lyder som noget for dig, er alt du skal gøre at booke en tid hos en af vores tandlæger. Derefter er processen som følgende:

  1. Når du har booket en tid, bliver du taget godt imod i den klinik, du vælger, hvor forløbet starter med en forundersøgelse, der blandt andet består af en 3D-scanning.
  2. Scanningen er grobunden for din behandlingsplan. Her får du også en visualisering af, hvordan dine tænder kommer til at se ud efter endt behandling. Desuden får du et prisoverslag, som er individuelt fra kunde til kunde grundet de forskellige tandsæt og gener, vi hver især har.
  3. Når skinnerne er klar, skal du blot gå med dem i 22 timer hver dag, indtil tandretningen er på plads, og du kan nu møde verden med det største smil.

Vil du vide mere, inden du booker forundersøgelsen, kan vi anbefale dette indlæg om fordele og ulemper ved usynlige skinner til dig, der er 30+.

Hvad er ClearCorrect til skæve tænder?

Med ClearCorrect får du en af de mest populære metoder til en tandretning, der er nærmest usynlig. Det skyldes, at de skinner der bliver sat på dine tænder, er gennemsigtige.

Hvad er prisen for at få rettet skæve tænder med ClearCorrect?

Det er forskelligt fra person til person, hvad det koster at få rettet skæve tænder med ClearCorrect. Det skyldes, at prisen afhænger af de gener, du oplever, samt din tandstilling. Bestil en forundersøgelse hos en af vores tandlæger, hvori der indgår et prisoverslag.

Hvordan foregår tandretning hos en voksen med skæve tænder?

Du kan som voksen nemt få rettet dine tænder, hvis de er skæve. Med ClearCorrect får du skinner sat på dine tænder, som er gennemsigtige, og derfor meget svære at få øje på for andre.

Er All About Smiles for dig?
Få en gratis forundersøgelse ved at booke en tid her
Er jeg egnet?

Vi skaber sundere smil for et gladere liv!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram