Kosmetisk tandretning – få rettet tænderne med en usynlig skinne

En kosmetisk tandretning er en tandretning, der udføres af æstetiske årsager, og der er al mulig grund til at gøre netop det!

Mange af os – både kvinder og mænd – føler os utilpasse, når vi smiler til os selv i spejlet. De skæve tænder stritter, mellemrummet mellem fortænderne ligner et krater eller måske er det overbiddet, der generer dig? Det er sjældent et problem, der er så stort, at andre bemærker det, men det gør du selv – og det er grund nok til at gøre noget ved det.

Spørgsmålet er selvfølgelig, hvad du skal gøre.

Det endelige svar skal du have hos en tandlæge, men hvis dine tandgener ikke udspringer af en kompleks tandstilling, er der gode chancer for, at ClearCorrect kan hjælpe dig – altså en såkaldt usynlig bøjle.

ClearCorrect – hvad er det?

gjennomsiktig tannregulering

Du har muligvis hørt om ”usynlige” bøjler før. Vi sætter usynlige i anførselstegn, fordi der er tale om en tandbøjle, som naturligvis ikke er decideret usynlig; den er bare meget svær at se, når den sidder på tænderne.

ClearCorrect er en bøjle, der fungerer perfekt til en kosmetisk tandretning. Den er langt mere behagelig end de traditionelle togskinner, og samtidig er det en af de mest effektive (og diskrete) metoder til at rette tænder, der ”bare” er skæve, eller hvor mellemrummene mellem tænderne er store – eller hvis du døjer med eksempelvis:

Tandreguleringen foregår ved, at du bærer en række specialfremstillede gennemsigtige skinner, der er støbt efter dit tandaftryk. Fremstillingsmetoden sikrer, at skinnerne slutter helt tæt om dine tænder, og derfor bliver bøjlen mere eller mindre usynlig for omverdenen.

Vil du vide mere om processen med ClearCorrect, kan vi anbefale dig at læse denne artikel: Hvordan virker ClearCorrect? Og hvorfor valgte vi det?

kvinde med lige tænder og usynlige bøjler

Hvad koster en kosmetisk tandretning?

Prisen spiller sandsynligvis en essentiel rolle i din beslutning om en kosmetisk tandretning, og vi ville ønske, vi kunne give dig en pris nu og her. Så let er det desværre ikke, for der er flere faktorer, som påvirker prisen – først og fremmest din tandstilling og graden af de gener, du oplever.

Det, vi til gengæld kan sige, er, at langt de fleste kan få rettet deres tænder til en pris, der starter fra 30.000 kr. for både over- og undermund. Alle vores tandlæger tilbyder desuden en fleksibel afdragsordning, der kan tilpasses dit budget og dit rådighedsbeløb, så dit drømmesmil ikke bliver en uopnåelig drøm.

Vil du kende den eksakte pris på en retning af netop dine tænder, kan du få en gratis forundersøgelse og 3D-scanning hos en af vores eksperter. Med udgangspunkt i scanningen sammensættes en behandlingsplan, der ikke bare giver dig overblik over prisen – den giver dig også en visualisering af, hvordan dine tænder kommer til at se ud efter endt behandling.

Kort og godt kan man sige, at du – hvis du drømmer om at gøre noget ved dine tænder – med fordel kan bestille tid hos en af vores tandlæger med det samme. Det er første skridt på vejen mod et smil, der får dig til at smile endnu mere, når du ser dig selv i spejlet.

Hvad er en kosmetisk tandretning?

En kosmetisk tandretning er en tandretning, der bliver udført at æstetiske årsager, så du får et naturligt, smukt og harmonisk smil.

Hvad koster en kosmetisk tandretning?

Prisen for en kosmetisk tandretning er svær at spå om. Den afhænger af din tandstilling, dine ønsker til resultatet samt hvor vidt det kun er over- eller undermunden, der skal rettes – eller begge dele. Du kan dog altid få en gratis konsultation og et prisoverslag hos en af vores tandlæger.

Hvilken teknik bruger All About Smiles til tandretning?

Vores tandlæger anvender udelukkende ClearCorrect til usynlig tandretning.

Er All About Smiles for dig?
Få en gratis forundersøgelse ved at booke en tid her
Er jeg egnet?

Vi skaber sundere smil for et gladere liv!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram