20.10.2021

Hvordan virker ClearCorrect? Og hvorfor valgte vi det?

ClearCorrect er en af de mest populære former for usynlig tandregulering, der har hjulpet hundredtusinder af patienter med at opnå mere lige tænder siden 2006. Da den er både næsten usynlig og behagelig sammenlignet med den traditionelle metalbøjle, er den en af de mest effektive og diskrete former for tandregulering tilgængelig.

Men hvordan fungerer ClearCorrect? Og hvorfor valgte vi det som vores foretrukne usynlige skinne til tandregulering?

Hvordan fungerer ClearCorrect?

ClearCorrect’s usynlige svar på tandregulering kræver, at patienten bærer en række tilrettede skinner, der forsigtigt bevæger tænderne over tid. Disse brugerdefinerede usynlige skinner er støbt efter patientens tandaftryk, så de sidder tæt om tænderne. Skinnerne anvender akkurat nok tryk til at få tænderne, musklerne og knoglen i munden til at bevæge sig ind i en ny position. Efter behandlingsforløbet sidder patienten tilbage med et mere lige smil og vil have mindsket risiko for fremtidige sundhedsproblemer i munden.

Hvordan er processen med ClearCorrect behandling?Der er seks trin i processen med at få usynlige skinner fra ClearCorrect. Sådan vil en typisk patients rejse se ud:

Step 1

Patienten bliver inviteret til forundersøgelse hos en af vores ekspert-tandlæger eller specialtandlæger i ortodonti (tandregulering). Behandleren vil vurdere, om ClearCorrect er den bedst egnede tandregulerende-behandling til tilfældet, eller ej.

Step 2

Når ClearCorrect er bekræftet som det bedste valg af behandling, vil tandlægen eller specialtandlægen:

  • Scanne patientens tænder
  • Beslutte hvordan de skal bevæge sig
  • Sende en ordre til ClearCorrect

Step 3

ClearCorrect fremstiller patientens sæt af bøjleskinner, som vil variere fra skævt til lige. Skinnerne sendes til patientens tandlæge, som vil sikre at de sidder korrekt.

Step 4

Skinnerne skal bæres i 22 timer om dagen, undtagen når patienten spiser, drikker anden væske end vand, børster tænder eller rengøre skinnerne. Hvis patienten ikke bærer skinnerne i de instruerede 22 timer om dagen, stopper opretningsprocessen, hvilket resulterer i forlænget behandlingstid.

Step 5

Skinnerne udskiftes hver 2. uge til et nyt sæt skinner, for at bevare trykket på tænderne og gradvist flytte dem til en bedre position.

Step 6

Behandlingen forsætter, indtil at patienten står tilbage med et lige og sundt smil!

Hvilke forhold kan ClearCorrect behandle?

ClearCorrect er en effektiv tandretningsbehandling til de fleste former for malokklusion, herunder:

  • Overbid
  • Underbid
  • Krydsbid
  • Overfyldte tænder
  • Mellemrum i tænder
  • Åben bid

Det er værd at bemærke, at ClearCorrect alene måske ikke er den bedste behandlingsform for mere komplekse tilfælde. Du kan tale med en af vores dygtige tandlæger eller specialtandlæger for at finde ud af, om du er en god kandidat til usynligt tandreguleringsforløb.

Hvor lang tid vil behandlingen vare, og hvor meget koster det?

Hvor længe dit tandreguleringsforløb med usynlige skinner vil vare, afhænger af både graden af din malokklusion og din overholdelse af forpligtelse til at bære skinnerne 22 timer i døgnet. På samme vis, vil prisen variere fra patient til patient og er helt afhængig af sagens kompleksitet. En ekspert-tandlæge eller specialtandlæge bør kunne give dig et rimeligt skøn over din behandlingstid og omkostninger, når du bestiller en konsultation.

Hvorfor valgte vi ClearCorrect?Der er en række grunde til, at All About Smiles valgte ClearCorrect frem for andre usynlig skinne-udbydere. Her er blot nogle af dem.

Overlegen gennemsigtighed

ClearCorrect-skinner er fremstillet med patenteret ClearQuartz™-teknologi. Det betyder, at de har et ekstremt tyndt, fleksibelt design, som giver overlegen gennemsigtighed. De fleste mennesker vælger usynlige skinner fordi de er diskrette, og vi er stolte over at kunne tilbyde vores patienter en behandlingsmulighed, der blotter deres smil.

Effektiv plet- og revnebestandighed

En anden fordel ved ClearCorrect's ClearQuartz™-teknologi gør at, skinnerne kan prale af en enestående revne- og pletbestandighed. Dette er hjulpet af 3 lag hårdt materiale, der er ekspert-konstrueret til at reducere slid uden at gå på kompromis med komforten. Den ydre skal af materiale har lav porøsitet, hvilket minimerer chancerne for, at skinnerne misfarves.

Ekstra behagelig

Det er ingen hemmelighed at gennemsigtige skinner er mere komfortable end traditionelle togskinner, men ClearCorrect's ClearQuartz™-teknologi tager dette et skridt videre. Med elastiske lag, der forbedrer pasform og bevægelighed, tilbyder ClearCorrect’s usylinge skinner overlegen fleksibilitet, tandtilpasning og komfort. I tillæg til dette, gennemgår ClearCorrect-skinner også en poleringsproces for at fjerne eventuelle ru kanter, som ellers kan forårsage ubehag for brugeren.

Godkendt af eksperter

ClearCorrect behandling skal altid administreres og overvåges af en registreret tandlæge eller specialtandlæge. Dette gør dem til en sikrere og mere pålidelig mulighed for at rette tænderne op end ”hjemmeløsningen” på usynlige skinner.

En sundhedsfokuseret tilgang

Som varemærke, har ClearCorrect en sundhedsfremmende tilgang til tandretning, hvorimod andre mærker og udbydere af usynlige skinner samt udbydere af ”gør-det-selv”-skinner, primært fokuserer på det kosmetiske. Denne sundhedsdrevede tilgang betyder, at patienter ikke blot vil elske deres snorlige smil efter endt behandling - de vil også nyde af forøget sundhed i munden.

Er ClearCorrect det rigtige for dig?

Der er ingen måde at fortælle, om ClearCorrect -behandling er egnet til dig, før du taler med en registreret tandlæge eller specialtandlæge. Hvis du er interesseret i at få rettet tænderne og gerne vil drøfte dine muligheder, kan du besøge en af vores eksperter.

Er All About Smiles for dig?
Få en gratis forundersøgelse ved at booke en tid her
Er jeg egnet?

Vi skaber sundere smil for et gladere liv!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram