19.12.2022

Tandregulering i Odense? Få rettet de skæve tænder midt på Fyn

Er du ved at tage valget om at få rettet dine skæve tænder, og bor du på Fyn eller tæt på? Så kan en tandregulering i Odense være noget for dig. Hos All About Smiles har vi et rigtig godt samarbejde med tandlæger i hele landet, der anvender den metode til tandregulering, som vi finder mest behagelig og effektiv – og det gælder naturligvis også i Odense.

Der er tale om ClearCorrect, som giver dig metoden Clear Aligners. Det er skinner til både over- og undermund, der er så godt som usynlige. Skinnerne kan du tage på dine tænder for at regulere skævheder og store mellemrum, eller hvilke gener du har. Du skal bruge dem 22 timer i døgnet dagligt, indtil tilretningen er på plads.

Skinnerne fra ClearCorrect udmærker sig ved at blive specialfremstillet, så de passer nøjagtigt til dig, og dermed sidder bøjlen tæt på dine tænder. De er tilmed gennemsigtige, hvilket gør, at du fint kan gå med dem som voksen, uden at du nødvendigvis kommer til at føle dig akavet til mode ved at åbne munden foran andre.

Bøjletandlæge i Odense - din genvej til et stort og bredt smil

Tandregulering Odense

For at se om metoden er noget for dig og dit tandsæt, kan du finde den tandlæge i Odense fra All About Smiles’ netværk, som du har lyst til at være i behandling hos. Det kræver ikke synderligt mange besøg, hvis du vælger at få dine tænder reguleret med usynlige skinner, så afstanden til tandlægen behøver ikke spille den store rolle. Og du kan jo altid kombinere det med et cafébesøg eller en shoppetur i H.C. Andersens fødeby.

Når du besøger tandlægen første gang, får du en forundersøgelse. Dermed kan du høre mere om behandlingsplanen for dine tænder, og du får en idé om prisen for tandreguleringen. Forundersøgelsen består blandt andet af en 3D-scanning af dit tandsæt, som belyser de gener, du eventuelt har.

Generet af underbid eller overbid?

Tandregulering Odense

Der kan være mange årsager til, at man som voksen synes, at tiden er moden til at få rettet sine tænder. Måske går du rundt med overbid, underbid eller det man kalder åbent bid

For nogle spænder det skæve tandsæt ben for, hvordan man omgås andre mennesker, fordi man prøver at undgå at smile med tænderne eller grine stort. Andre oplever at være generet af, at tænderne sidder som de gør i form af gener eller smerter. Uanset hvad dine årsager er til at få rettet dine tænder, kan du vælge at starte med en forundersøgelse hos en af specialtandlægerne i vores netværk og se, om det er noget for dig at få rettet tænderne med Clear Aligners.

Hvad kan en tandregulering gøre for mine tænder?

Har du skæve tænder, overbid, underbid eller åbent bid? I så fald kan en tandregulering med ClearCorrect være en løsning for dig.

Hvor kan jeg få lavet en tandregulering i Odense?

På All About Smiles' hjemmeside kan du kan finde de specialtandlæger, vi samarbejder med, og som bruger den tandreguleringsmetode, vi finder mest effektiv og behagelig – nemlig ClearCorrect.

Jeg har ikke lyst til at gå med bøjle, men jeg har skæve tænder. Hvad gør jeg?

Hvis du ønsker at få rettet dine tænder, uden det kan ses af andre, vil vi anbefale ClearCorrects metode Clear Aligners. Det er gennemsigtige skinner, der kan sættes på dine tænder.

Er All About Smiles for dig?
Få en gratis forundersøgelse ved at booke en tid her
Er jeg egnet?

Vi skaber sundere smil for et gladere liv!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram