06.02.2023

Kan man rette mellemrum mellem tænderne hos voksne?

Det kan være en charmerende del af dit ydre, hvis du har et mellemrum mellem tænderne, der er meget synligt. Men hvis du er typen, der synes, det er mere generende end kært, kan det være en god grund til at få gjort noget ved mellemrummet.

Men er det muligt at få fikset, når du er trådt ud af børneskoene for længst? Det korte svar er: ja, det er det, med mindre der er tale om en kompleks tandstilling. 

Som voksen ønsker du højst sandsynligt at skjule for omverdenen, at du er ved at få rettet mellemrummet mellem tænderne. Og det er faktisk en mulighed med ClearCorrect. ClearCorrect er en kosmetisk tilretning af dine tænder, som er nærmest usynlig.

ClearCorrect består af den effektive og diskrete metode Clear Aligners, der er en bøjle fremstillet i et gennemsigtigt materiale. Dermed vil det ikke være til at se for andre, at du er i gang med en tilretning af dine tænder for at få det smil, du drømmer om.

Hvorfor er ClearCorrect god til voksne med mellemrum mellem tænderne?

Der er flere grunde til, at ClearCorrect-metoden passer godt til voksne med gener såsom mellemrum mellem tænderne, skæve tænder, underbid eller overbid. Ud over at være en næsten usynlig behandling, udmærker metoden sig også ved at være skånsom.

Du slipper for smerter, som kan opstå med andre tilretninger såsom hvis en bøjle skal strammes ind, og du slipper for elastikker i munden og metalstykker, der kan drille. Clear Aligners bliver sat på dine tænder, så du kan gå med dem i en periode, og du kan selv tage dem af og på igen.

For at komme i gang med behandlingen kan du kontakte en tandlæge fra All About Smiles’ netværk. I netværket findes udelukkende professionelle tandlæger, der sætter en ære i at passe på dig og dine tænder. Du kan finde tandlæger, der arbejder med ClearCorrect i hele landet, og et er op til dig, hvilken du ønsker at benytte. 

Gratis forundersøgelse og indblik i dit fremtidige tandsæt

mellemrum mellem tænderne

Er du fortsat i tvivl om, hvorvidt løsningen er noget for dig og dit tandsæt, kan du få en gratis forundersøgelse hos en af tandlægerne i vores netværk. Forundersøgelsen består af en 3D-scanning, og du får en plan for forløbet. Du får tilmed en visualisering af, hvordan dine tænder kommer til at se ud efter endt behandling. 

Derudover kan tandlægen give dig en idé om, hvad tilretningen koster. Som regel kan de fleste få rettet deres tænder for en pris på omkring 30.000 kr. for både over- og undermund. Du kan indgå en afdragsordning med tandlægen, hvis du har brug for det.

Vil du vide mere om behandling af mellemrum mellem tænderne, så læs med her: Hvad er diastema? Årsager, bivirkninger og behandling.

Hvad koster en tandretning?

Det er svært at give en nøjagtig pris på, hvad en tandretning koster, da det afhænger af dit tandsæt og eventuelle gener. De fleste kan få rettet både over- og undermund for omkring 30.000 kr.

Hvordan ved jeg, om tandretning er noget for mig?

Hos tandlægerne i All About Smiles’ netværk kan du få en gratis forundersøgelse, hvor du får undersøgt tænderne samt hører om behandlingen og prisen.

Hvordan virker ClearCorrect, når det kommer til tilretning af tænder?

ClearCorrect består af metoden Clear Aligners, der er en bøjle fremstillet i et gennemsigtigt materiale, som stille og roligt retter dine tænder uden store smerter.

Er All About Smiles for dig?
Få en gratis forundersøgelse ved at booke en tid her
Er jeg egnet?

Vi skaber sundere smil for et gladere liv!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram