13.02.2023

Få en professionel behandling og tandregulering i Vejle og smil til verden igen

Går du rundt med skæve tænder eller et stort mellemrum mellem fortænderne, som du har svært ved at finde charmerende? Så få gjort noget ved det og få smilet tilbage ved at bestille tid til en tandregulering i Vejle.

Der kan være mange grunde til, at nogen vælger at gemme tænderne væk. Måske er du en af dem, der helst undgår at stikke andre folk et ordentligt tandsmil? Og var det så ikke på tide at få gjort noget ved det?

Du kan som minimum vinde noget selvtillid tilbage og ikke mindst et pænt tandsæt, som du godt tør vise frem til dem, du møder på din vej. Med en tandregulering hvor dine tænder rettes efter ClearCorrect-metoden, kan du tilmed få rettet dine tænder, uden at nogen bemærker det. 

ClearCorrect består af clear aligners, der er en næsten usynlig skinner, hvilket gør, at du kan leve dit liv, som du plejer, uden nogen kan se forskel på dig. Den store forskel kommer til gengæld, når behandlingen er overstået, og du nu kan smile med et flot, lige tandsæt.

Få en gratis forsmag på tandregulering i Vejle

tandregulering Vejle

Bor du i Vejle eller omegn, kan du nemt finde en tandlæge, der ved hjælp af ClearCorrect-metoden kan rette dine tænder til. Du kan få en gratis forsmag på behandlingen ved at møde op til en forundersøgelse.

Her får du en 3D-scanning af dine tænder, og tandlægen fremlægger en plan for forløbet, så du er helt med på, hvordan og hvorledes det foregår. Du får ligeledes et prisoverslag, så du ved, hvor mange kroner og øre det drejer sig om.

Hele processen forløber på en måde, så du er tryg ved det, og ved at vælge en af tandlægerne i All About Smiles' netværk, er du sikker på at få en professionel behandling. 

Find din bøjletandlæge i Vejle

Når de fleste hører ordet “bøjletandlæge,” vil tankerne sno sig hen på togskinner, som mange tilbydes, når de skal have rettet tænder som børn.

Det er der ikke tale om med ClearCorrect-metoden.

Det er tværtimod en bøjle, der er svær at få øje på. Den består af et ultratyndt plastmateriale, og du slipper dermed for både elastikker, metal og tråde. Samtidig strammer denne type tandregulering ikke på samme måde som andre behandlinger.

Derudover behøver du ikke møde ind til tandlæge i tide og utide, for processen forløber helt af sig selv, når du går med bøjlen. Med sunde tænder får du et godt helbred, så hvorfor egentlig tøve med at komme i gang?

Hvad er tandregulering med ClearCorrect?

ClearCorrect er en metode til tilretning af skæve tænder, overbid, underbid og så videre. Metoden går ud på, at du får placeret en nærmest usynlig bøjle på dine tænder, og så sker magien.

Jeg er voksen og har skæve tænder. Kan jeg få dem rettet uden brug af togskinner?

Som voksen kan det være akavet at gå med togskinner. Men med ClearCorrect-metoden slipper du for, at omverden kan se den proces, du er i gang med. Her er nemlig tale om en næsten usynlig bøjle.

Jeg har overbid. Kan jeg få en tandregulering?

Hvis du har overbid, kan en tandregulering være noget for dig. Kom til en gratis forundersøgelse hos en af tandlægerne i All About Smiles' netværk og se, om løsningen med ClearCorrect tiltaler dig.

Er All About Smiles for dig?
Få en gratis forundersøgelse ved at booke en tid her
Er jeg egnet?

Vi skaber sundere smil for et gladere liv!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram