20.09.2021

Hvad er Clear Aligners - også kendt som "usynlig bøjle"?

Har du tidligere fået rettet tænderne med traditionelle metalbøjler? Hvis du har, så husker du helt sikkert dét øjeblik, hvor du sendte et smil til dit crush – desværre med madrester mellem tænderne  – netop fordi du havde togskinner. Eller måske har du oplevet at komme for sent, fordi din metalbøjle var til besvær, og du var nødsaget til at fikse den? Uanset hvad, så kan du ånde lettet op – dén tid er forbi nu! Og det kan vi takke clear aligners for!

Denne nye diskrete form for tandretning er tiltænkt de patienttilfælde, der ikke er komplekse, men som blot kræver en mere simpel tandretning.

Takket være skinnernes gennemsigtighed, kan og vil de klæde enhver person. Det spiller altså ingen rolle om man er 19 eller 50 år. Clear aligners er derfor ideelle for alle – uanset alder, og de er fordelagtige i alle situationer. Men hvad er clear aligners helt præcist? 

Kort sagt er clear aligners specialudviklede skinner af gennemsigtig plastik, der forsigtigt justerer dine tænder, så du får et sundt og smukt smil med lige tænder. Skinnerne adskiller sig ikke fra metalbøjlen i forhold til at være et produkt fra din tandlæge, udover at skinnerne – i modsætning til den traditionelle metalbøjle – retter dine tænder, uden det er synligt for alle og enhver. 

Hvis du stadig læser med, har du sandsynligvis et behov for at få rettet dine tænder ­– og vi står klar til at hjælpe dig med, hvordan du træffer det helt rigtige valg for lige netop dig og dine tænder. For det første bør vi understrege, at det er muligt at få mere end én behandlingsplan. Klik her for at vide mere! 

Er All About Smiles for dig?
Få en gratis forundersøgelse ved at booke en tid her
Er jeg egnet?

Vi skaber sundere smil for et gladere liv!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
chevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram