13.04.2023

Tandregulering – priser: Hvad koster det at få rettet tænder som voksen?

Ønsker du et flottere smil? Og er du i tvivl, om du har råd til at betale for en tandregulering? Fortvivl ikke – for i All About Smiles’ netværk af tandlæger er det muligt for dig at få råd til en tandregulering, også selvom du ikke har pengene nu og her.

Når det handler om priser for en tandregulering, er det ikke helt ligetil at fastsætte den. Den afhænger nemlig af en række afgørende faktorer såsom:

  • hvordan din tandstilling ser ud
  • dine ønsker og forventninger til det endelige resultat
  • om det både er under- og overmunden, der skal rettes eller kun en af dem.

Som oftest vil prisen for langt de fleste ligge på omkring 30.000 kr., når det drejer sig om både under- og overmund. Men har du brug for at få et mere nøjagtigt prisoverslag til den behandling, du skal igennem, kan det sagtens lade sig gøre, hvilket vi vender tilbage til. 

Først er det relevant at se på, hvilken form for tandregulering, du kan forvente, når du vælger behandling hos en af tandlægerne i All About Smiles’ netværk.

Skånsomt, diskret og effektivt

Fælles for alle tandlægerne i vores netværk er, at de bruger metoden Clear Aligners, når det gælder tandregulering. Og hvad indebærer det så for dig?

Clear Aligners er en skånsom, diskret og effektiv metode til at rette dine tænder.

Lad os forklare hvordan: Når vi siger skånsomt, betyder det, at du slipper for generende metal, trælse tråde og usamarbejdsvillige elastikker. Bøjlen består nemlig af et smidigt plastmateriale, hvilket leder over til det andet nøgleord: diskret.

Bøjlen er ikke synlig for omverdenen, hvilket gør, at du kan få rettet dine tænder til på en nærmest usynlig og dermed diskret måde. Sidst, men ikke mindst, er metoden meget effektiv, hvilket gør, at du hurtigt når frem til et resultat med sundere tænder og et bedre helbred, fordi du slipper for de gener, der kan følge med, når ens tænder ikke er lige.

Læs også: Hvad er Clear Aligners - også kendt som “usynlig bøjle”?

Hvor finder jeg priser for tandregulering?

For at kende den pris du omtrent skal betale for en tandregulering, kan du møde op til en gratis forundersøgelse hos en af tandlægerne fra vores netværk – og vupti, så er du i gang. 

Du har mange muligheder for at finde en dygtig tandlæge, du er komfortabel med, og som kan udføre en tandregulering med Clear Aligners-metoden, uanset hvor i landet du bor. 

Når du har valgt en tandlæge, er næste skridt at booke en gratis forundersøgelse, som blandt andet består af en 3D-scanning af dine tænder. Det giver tandlægen et grundlag for at lægge en plan for din behandling samt komme med et prisoverslag.

Få økonomisk hjælp

Hvis du ikke har pengene til tandreguleringen på lommen, kan du få en fleksibel afdragsordning hos tandlægen. Det er en afdragsordning, som kan tilpasses dit budget og rådighedsbeløb, så du ikke behøver at leve på en sten for at nå dit mål om et drømmesmil.

På den måde kan du igangsætte din tandregulering allerede i dag, Og husk at det er gratis at booke en forundersøgelse, hvilket vi vil anbefale, så du ved 100 procent, hvad du går ind til for at få smilet tilbage.

Hvad koster det at få lavet en tandregulering?

Det er svært at sætte en generel pris, når det kommer til tandregulering, fordi det er forskelligt fra tandsæt til tandsæt. Book en gratis forundersøgelse hos en af tandlægerne i All About Smiles’ netværk og få et prisoverslag.

Hvor i landet kan jeg få lavet en tandregulering som voksen?

Du kan finde dygtige tandlæger fra All About Smiles’ netværk i hele landet, som alle kan udføre en diskret og skånsom tandregulering.

Kan jeg få rettet mine tænder, selvom jeg ikke har så mange penge?

Det er muligt at få en fleksibel afdragsordning hos en af tandlægerne i All About Smiles’ netværk, så du kan få råd til en tandregulering uden, at det ødelægger dit daglige budget.

Er All About Smiles for dig?
Få en gratis forundersøgelse ved at booke en tid her
Er jeg egnet?

Vi skaber sundere smil for et gladere liv!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram