15.04.2023

Få en tandregulering i Aalborg ved en tandlæge, du er tryg ved!

Er du på jagt efter den helt rigtige tandlæge i Aalborg til at foretage en tandregulering? Så tag et kig på All About Smiles’ netværk af dygtige tandlæger i Aalborg og omegn. Vi har samlet de bedste af slagsen, så du nemt kan håndplukke den tandlæge, du ønsker at gå hos.

Hvis dine tænder er skæve, og du har gener på grund af overbid eller underbid, er det en rigtig god idé at overveje en tandregulering. Når du vælger en af tandlægerne i vores netværk, får du adgang til den diskrete og behagelige bøjle til tandregulering i form af Clear Aligners.

Clear Aligners er en bøjle, som består af et smidigt plastmateriale. Dermed slipper du både for metal, elastikker og tråde. Samtidig er du sikret en nærmest usynlig tilretning af dine tænder, hvilket gør, at omverdenen ikke kan se det.

På udkig efter en bøjletandlæge i Aalborg?

bøjletandlæge i Aalborg

Hvis bøjlen Clear Aligners lyder som noget for dig, behøver du ikke lede længere efter en bøjletandlæge. Med vores hjælp får du et udvalg af professionelle tandlæger, som udelukkende bruger Clear Aligners, når det kommer til tandregulering.

Start med at booke en gratis forundersøgelse, som blandt andet består af en 3D-scanning af dine tænder. På den måde har tandlægen et godt grundlag til at præsentere et forslag for dig vedrørende et behandlingsforløb, og derudover kan du få et prisoverslag.

Prisen er svær at angive på forhånd, da det afhænger af den enkeltes udfordringer. De fleste kan slippe af sted med at betale omkring 30.000 kr. for både under- og overmund. Ved at møde op til den første gratis konsultation, kan du som nævnt få en mere retvisende pris for lige præcis dine tænder.

Hvad er mine muligheder for tandretning i Aalborg?

Du har god mulighed for at finde den tandlæge, du føler dig mest komfortabel ved i Aalborg. Samtidig kan du regne med, at vedkommende bruger Clear Aligners til tandregulering. 

Clear Aligners er et godt valg til voksne, der ønsker en tandregulering, men som ikke har lyst til at vise bøjlen frem. Derudover egner den sig også til børn.

Hvis du er bekymret for, om du har råd, har du mulighed for at få lavet en fleksibel afdragsordning hos den tandlæge, du vælger at få behandlingen lavet hos. Det betyder, at der bliver taget hensyn til din økonomi, dit budget og rådighedsrum i dagligdagen, så du ikke skal leve af pasta med ketchup for at få det smil, du drømmer om.

Læs også: Tandregulering for voksne - få hjælp til at finde den bedste løsning

Hvad koster en tandregulering?

Det er svært at angive en nøjagtig pris for, hvad en tandregulering løber op på i kroner og øre. Det afhænger nemlig af faktorer som, om det er over- og/eller undermund, dine ønsker og forventninger, samt hvordan din tandstilling ser ud.

Hvordan finder jeg en dygtig tandlæge, der kan lave en tandregulering i Aalborg og omegn?

Hvis du har brug for at få lavet en diskret, skånsom og effektiv tandregulering, og du bor i Aalborg og omegn, så tag et kig på tandlægerne i All About Smiles' netværk og find den behandler, du er tryg ved.

Hvordan kommer jeg i gang med en tandregulering som voksen?

Hvis du ønsker at få lavet en tandregulering og få dit flotte smil tilbage, så book en gratis forundersøgelse hos en af tandlægerne i All About Smiles' netværk og få lagt en plan for din behandling med en diskret og effektiv bøjle.

Er All About Smiles for dig?
Få en gratis forundersøgelse ved at booke en tid her
Er jeg egnet?

Vi skaber sundere smil for et gladere liv!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram