20.03.2023

Tandregulering i Århus – få smilet tilbage i Smilets By

Har du brug for at få rettet dine tænder, så du kan vise omverdenen det smil, du går og gemmer væk? I Århus er der flere muligheder for at få en professionel tandregulering, så dine skæve tænder bliver rettet, og du får færre gener.

Der findes en række forskellige metoder til at rette skæve tænder. Hos All About Smiles vil vi til hver en tid anbefale ClearCorrect, så du får rettet dine tænder på den mest diskrete facon. Samtidig er det nærmest usynligt for andre, at du er ved at få ordnet tænderne.

ClearCorrect er et af verdens førende mærker, når det gælder tandpleje, og med metoden Clear Aligners er du sikret en behagelig behandling, hvor du slipper for tråde, elastikker og metal i munden.

Hvor finder jeg en god bøjletandlæge i Århus?

Hvis det er i Smilets By, du er på jagt efter en dygtig tandlæge, der kan foretage en tandregulering med usynlige skinner, kan du finde dem i All About Smiles’ store netværk af tandlæger

Til forundersøgelsen får du blandt andet lavet en 3D-scanning af dine tænder, og derudover lægger en tandlæge en plan for den fortsatte behandling, så du 100 procent ved, hvad du går ind til.

Tandregulering Århus

Tandretning i Århus med nærmest usynlig tilretning

Hvis du vælger at gå videre med tandreguleringen, får du udformet din helt personlige bøjle i et ultratyndt plastmateriale, som passer lige netop dig og dit sæt tænder. Det er en nem og skånsom behandling, hvor du slipper for at møde ind til tandlægen i tide og utide for at få tilpasset bøjlen. 

Når først du har fået bøjlen på, skal du sørge for at gå med den mindst 22 timer dagligt i en periode, og dermed får du stille og roligt tilrettet dine tænder på en mere behagelig måde end med så mange andre tandtilretninger.

På sigt ender du ud med et sundere tandsæt, og det hjælper på dit selvværd, at du kan smile lige så tosset du vil – helt uden at være flov over skæve tænder. Og det gælder selv for dig, der er fyldt 30 og måske føler, det er lidt sent, du får gjort noget ved det. 

LÆS OGSÅ: Usynlige skinner til voksne: Fordele og ulemper, når du er 30+.

Hvad koster det typisk at få lavet en tandregulering i Århus?

Det er meget forskelligt fra tandsæt til tandsæt, hvad det koster at få rettet tænderne. Mød op til en forundersøgelse hos en af tandlægerne i All About Smiles’ netværk og få et prisoverslag.

Hvordan får jeg råd til en tandregulering?

Hvis du ikke har penge til en tandregulering, kan du få lavet din helt eget afbetalingsordning med en af tandlægerne i All About Smiles’ netværk, så du kan få smilet tilbage.

Jeg er over 30 år. Er jeg for gammel til at få rettet mine skæve tænder?

Det er aldrig for sent at få rettet et skævt tandsæt. Og med ClearCorrect kan du få det gjort på en nærmest usynlig måde, så det kun er dig, der ved, du er i gang med en tandregulering.

Er All About Smiles for dig?
Få en gratis forundersøgelse ved at booke en tid her
Er jeg egnet?

Vi skaber sundere smil for et gladere liv!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram