17.03.2023

Tandretning uden bøjle – er det en mulighed?

Er du generet af dit overbid eller træt af at prøve at smile uden at vise dine skæve tænder? Men samtidig finder du ikke tanken om at skulle gå med bøjle særligt tiltalende? 

Så har vi gode nyheder til dig, for det er faktisk muligt at skabe mirakler for dit tandsæt helt uden, at omverdenen lægger mærke til det. Med ClearCorrects nærmest usynlige bøjle kaldet Clear Aligners kan du få en tandretning, der ikke er til at få øje på.

Findes tandretning uden bøjle?

Clear Aligners bliver lavet i et gennemsigtigt plastmateriale, som er udformet, så de passer perfekt til dine tænder. Dermed kan du helt diskret eliminere den gene i munden, som går dig på. Oplev hvordan din selvtillid stiger i takt med, at dine tænder bliver rettet – og vær klar til at stikke verden det største smil. 

Vil du kende til flere detaljer om Clear Aligners? Så læs med i indlægget Hvad er Clear Aligners – også kendt som usynlig bøjle?

Tandretning uden bøjle

For at komme i gang med din tandregulering kræver det, at du finder en god tandlæge, der bruger metoden. I All About Smiles’ netværk af professionelle tandlæger fra hele landet, finder du udelukkende dygtige fagfolk, der bruger ClearCorrect. Du kan vælge en i nærheden af, hvor du bor, eller du kan besøge en, imens du opholder dig i anden by. Det vigtigste er, at du finder en, du er tryg ved.

Hvordan foregår behandlingen?

En af fordelene ved ClearCorrect-metoden er, at den ikke kræver utallige konsultationer hos din tandlæge. Når behandlingen først er i gang, er der ikke noget med, at bøjlen skal strammes hele tiden, som man kender det fra andre typer af tandreguleringer.

Når du møder op ved tandlægen første gang, starter forløbet med en forundersøgelse. Du får scannet dine tænder. Samtidig lægger tandlægen en plan for resten af forløbet, og du får et prisoverslag. På den måde får du mulighed for at mærke efter, om ClearCorrect-metoden er noget for dig.

Vælger du at gå videre med en behandling, producerer tandlægen de Clear Aligners-skinner, der er nødvendige for hele tandretningsprocessen. Dem får du udleveret på én gang, og herefter skifter du selv til en ny skinne ca. hver 14. dag. Med jævne mellemrum skal du til kontrol på tandklinikken for at sikre, at alt forløber, som det skal – men derudover klarer du det meste selv.

Hvad koster det at få lavet en tandregulering?

Det er meget forskelligt fra person til person, hvad det koster at få rettet tænderne. Det afhænger af faktorer som, om du eksempelvis har overbid eller underbid, og om tilretningen er nødvendig i begge kæber eller blot den ene. Som oftest ligger prisen omkring 30.000 kr. for både under- og overmund.

Hvis pengene er små, kan du få en afdragsordning hos tandlægen, hvor der tages hensyn til din økonomi, og hvor meget du har råd til at betale tilbage af gangen uden, at dit budget vælter.

Når behandlingen er ovre, kan du se frem til sundere tænder, hvilket også giver et bedre helbred, nu hvor du slipper for eventuelle gener, du har døjet med pga. den tidligere tandstilling. Samtidig forebygger du tandkødssygdomme, da det er nemmere at børste lige tænder end skæve, så tandbørsten kan nå ordentligt rundt – og så får du selvfølgelig også det smil, du drømmer om!

Hvad er en usynlig bøjle til tandregulering?

Med Clear Aligners får du en bøjle, der retter dine skæve tænder, dit overbid eller underbid eller hvad du døjer med. Bøjlen laves i et gennemsigtigt plastmateriale, og du får dermed en diskret tandregulering.

Hvad koster en tandregulering?

Det er meget forskelligt fra person til person, hvad det koster at få lavet en tandregulering. Det afhænger af, hvilke problematikker du døjer med (overbid, underbid, skæve tænder osv.) Få en forundersøgelse hos en af tandlægerne i All About Smiles' netværk og bliv præsenteret for et prisoverslag.

Jeg ønsker ikke at andre kan se, jeg får rettet mine tænder. Hvad gør jeg?

Hvis du helst vil undgå, at omverdenen kan se, du er ved at få rettet dine tænder over længere tid, bør du kigge efter en tandlæge i All About Smiles' netværk. Tandlægerne kan lave en tandregulering med den diskrete og nærmest usynlige bøjle Clear Aligners.

Er All About Smiles for dig?
Få en gratis forundersøgelse ved at booke en tid her
Er jeg egnet?

Vi skaber sundere smil for et gladere liv!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram