11.10.2021

Hvad er en usynlig tandregulering med usynlig tandbøjle?

En usynlig tandregulering er en tandretning med gennemsigtige aligners - eller usynlig bøjle. De største og mest kendte producenter er ClearCorrect, Invisalign og Inman Aligner.

Disse populære, gennemsigtige tandbøjler er et alternativ til de mere traditionelle togskinner, som vi alle kender.

Hos All About Smiles kan du bestille en gratis forundersøgelse med mulighed for gratis 3D scanning, hvis du ønsker at tale med en tandlæge om dine muligheder. Ingen tandsæt er ens. Du kan få en forundersøgelse for behandling med Invisalign, ClearCorrect eller andre i alle større danske byer, herunder København, Aarhus, Aalborg og Odense.

Indholdsfortegnelse

Priser for tandregulering med usynlig tandbøjle - hvad koster det?
Hvem har gavn af tandretning med en usynlig tandbøjle?
Hvordan foregår en behandling med en usynlig tandbøjle?

Priser for tandregulering med usynlig tandbøjle - hvad koster det?

Prisen for usynlig tandregulering med en usynlig tandbøjle starter på kr. 15.000. Behandlingsprisen afhænger altid af det konkrete patienttilfælde og patientønsker. Her ser man på patientens tandstilling, historik og om der eventuelt kræves behandling i overmunden, undermunden eller begge. Derfor skal man altid tjekkes grundigt af en professionel tandlæge.

Vi tilbyder altid en gratis og grundig forundersøgelse – klik her for at bestille din tid i dag! 

Hvem har gavn af tandretning med en usynlig tandbøjle?

Alle kan i princippet have gavn af en tandretning med en usynlig tandbøjle. Det afhænger både af din nuværende tandstilling, tidligere behandlinger og en lang række af andre faktorer.

Derfor anbefaler vi altid, at du tager kontakt til en tandlæge. På den måde kan du få en afklaring på lige netop dit konkrete tilfælde, inden du tager et valg om, hvilken type af behandling du skal vælge. Herefter vil du være klogere på, om det skal være Invisalign, ClearCorrect, togskinner eller noget helt tredje, der kan sørge for, at du vil få det smil, som du drømmer om. Disse ting gør altså, at anbefalinger og priser aldrig er ens.

Kontakt en tandlæge, her fra siden, i dag, og bestil tid til en gratis forundersøgelse med mulighed for 3D Scanning.

Hvordan foregår en behandling med usynlig tandbøjle?

Vi anbefaler altid, at behandlingen foregår i samarbejde med en tandlæge. Når du har været til din gratis forundersøgelse, hos en af vores dygtige tandlæger, ved du, om du er egnet til at starte på en behandling med en usynlig tandbøjle, og hvad det koster. Behandlingsforløbet afhænger i høj grad af dit tandsæt, og hvor skæve dine tænder er.

En behandling med Invisalign, ClearCorrect eller andre forskellige typer af diskrete løsninger foregår overordnet ens. Til din gratis forundersøgelse vil der, hvis du er kvalificeret, også blive foretage en 3D scanning. Denne scanning vil afklare, om det er en behandling med Invisalign, ClearCorrect eller anden usynlig bøjle, der er den rette for dig.

Herefter vil din usynlige tandbøjle blive bestilt til dig, og du vil normalt skulle skifte aligners hver 14. dag. Du skal have din usynlige tandbøjle på 22 timer i døgnet, hvilket betyder, at den er aftagelig og kan tages af 2 timer af dagen, modsat andre faste bøjler. Det giver mange fordele, bla. når du skal ud at spise eller børste dine tænder.

På samme måde kan du også tage din usynlige tandbøjle ud, når du skal drikke kaffe og børste tænder. På den måde mindsker du risikoen for at få pletter på tænderne, hvilket ikke altid er muligt med andre løsninger.

Allerede efter få uger begynder behandlingsresultaterne at være tydelige, og hver gang du skifter din usynlige bøjler, er du er et skridt nærmere på dit mål.

Læs mere her på siden, eller brug formularen til at kontakte en af vores eksperter i usynlige tandbøjler allerede i dag.

Er All About Smiles for dig?
Få en gratis forundersøgelse ved at booke en tid her
Er jeg egnet?

Vi skaber sundere smil for et gladere liv!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram