"Jeg har altid haft et mellemrum mellem tænderne, og fik muligheden for at få det rettet"

Morten Bernhardt 38 år.
"Mine tænder er blevet meget hvidere"

Jeg hedder Morten Bernhardt og jeg bor på Frederiksberg og jeg arbejder som jurist. 

Så dyrker jeg noget crossfit og løber i Frederiksberg Have. Ellers ses jeg med mine venner. 

Jeg har fået rettet mine tænder med usynlige skinner. Når man ser på sig selv, er ens tænder lige 10-20 procent pænere, sådan som man altid har håbet på de så ud. 

Jeg har altid haft et mellemrum mellem tænderne og forsøgte faktisk da jeg var teenager at få det rettet via en normal gammeldags bøjle, men da det kun var kosmetisk var det ikke noget de gik ind og rettede på. 

Man tænker “Ser det sådan ud?” Fordi man altid har en ide om hvordan man faktisk ser ud. Så da jeg var faktisk lidt ked af det over mine tænder, men lærte at leve med det. Så kom der en god mulighed for at rette det. 

Jeg vidste hvordan processen var, fordi min kæreste var i gang med at få rettet tænderne med usynlige skinner. Jeg har kunnet overvære processen og det virkede alligevel forholdsvist nemt. Så da jeg fik muligheden skulle jeg bare slå til. 

Mit forløb har været meget kort. Men det var også fordi jeg bare skulle have samlet mine tænder. Meget interessant er det faktisk at mit smil blevet meget hvidere at se på fordi der ikke er de her sorte mellemrum. Det havde jeg ikke regnet med. Overhovedet. 

Man er lige lidt gladere for det man ser, i forhold til sit smil. Der er rart at høre, at ens familie og bekendte kan se at man har et hvidere smil. Og så er det også blevet pænere. Men det havde jeg selvfølgelig også håbet på. 

Vi skaber sundere smil for et gladere liv!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram