"Det er helt fantastisk. Det har gjort en kæmpe forskel i mit liv"

Lisa Bergersen, 27 år
"Den største forskel jeg har bemærket er ikke mine tænder, men min hovedpine."

Hej! Jeg hedder Lisa, jeg er 27 år og bor i en lille by i Norge, Moelv, sammen med min kæreste og 6 katte. Jeg studerer grafisk design og arbejder som grafisk designer i et lille selskab i Lillehammer. Desuden driver jeg også min egen virksomhed, hvor jeg laver øreringe af ler og klistermærker.

Da jeg var lille, fik jeg fjernet en mælketand. Da den permanente tand kom frem, voksede den meget skævt. Det var det hele begyndte. Jeg ønskede at få rettet mine tænder, men tandlægeklinikken lukkede og der skete ingenting. Derefter blev det bare værre og værre. Men jeg vidste, at når jeg blev voksen så skulle det ordnes.

Første gang jeg hørte om clear aligners, var i en video på Youtube. Der har jeg fulgt nogle mennekser, der har fortalt om deres rejse gennem tandretning og deres oplevelser. Jeg besluttede mig for at undersøge det nærmere og da jeg fandt ud af, hvad det er, vidste jeg med det samme at det var det jeg også ville. Jeg var aldrig begejstret for “togskinner”, men jeg vidste ikke, at der fandtes alternativer. Jeg var travlt optaget og havde meget at se til i den periode, og fik derfor ikke gjort mere ved det, før jeg så en annonce hos Olivera Tannlegene. Da var jeg klar over, at det var på tide at få gjort noget ved mine tænder.

Den første del af behandlingen skulle skabe plads til min skæve tand, mens den anden halvdel skal flytte tænderne på plads. Lige nu er jeg på det 12. sæt aligners og i forrige uge havde jeg en tid på klinikken, hvor jeg fik lavet en ny 3D-scanning og taget nye billeder af mine tænder. I næste uge får jeg 12 nye sæt aligners for at komme videre i behandlingen.

Min erfaring med usynlig tandretning er, at det er super nemt og enkelt. Jeg vænnede mig til at bruge dem på ganske kort tid og har ingen problemer med at holde dem rene, selv efter at have spist eller drukket. Jeg skal altid have en tandbørste på mig, så jeg kan rengøre dem, men det er ikke et problem for mig.

Den største forskel jeg har bemærket er ikke mine tænder, men min hovedpine. Min kæbe var altid meget anspændt og det gav slem hovedpine næsten hver dag. Nu er det måske én gang i ugen. Det er helt fantastisk. Det har gjort en kæmpe forskel i mit liv, da jeg nu kan lave meget mere, fordi jeg ikke døjer med hovedpine som tidligere.

Min kæreste har også lagt mærke til at jeg har forandret mig. Hun siger, at jeg smiler meget mere og hun elsker det. Jeg kan også selv mærke det. Jeg har tidligere ikke været komfortabel med at dele billeder af mig selv, hvor man kunne se mine tænder, men det ved jeg ændrer sig nu. Jeg meget tilfreds med den oplevelse jeg har haft med usynlige skinner og jeg vil helt bestemt anbefale det til andre.

Vi skaber sundere smil for et gladere liv!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram